lørdag den 30. april 2011

CAKES!

en kage kommer sjældent alene..




Birthday(s)

At blive 18 er rigtig godt, især når det bliver fejret med de sødeste mennesker.  -og når man får gratis shots til alle pigerne i byen. det var ok, hihi! I går var det bytur med pigerne, i dag var det familien + venner. dejlig dag, med masser af god mad og kager.
Grim dag på skolen.. 

aftenens outfit

WILD FÆST

BIG BALOON

pigerne. 

Hindbærsnittekagekone

Hæhæ

Farmors tunmouse. -det er det bedste!

Gaver. -tak for dem!

ring.

mad. 

Lagkage

søndag den 24. april 2011

forresten...

såååå elsker jeg at det er helligdag og vi lige har en ekstra fridag i morgen. :-)

18.... soon!

Jeg fylder 18 på fredag, så i dag blev jeg fejret for første gang, lækkert! Min tante, onkel, kusiner og mormor og morfar var her i dag. rigtig hyggelig dag- stille og rolig, vi tog lige en 8 km. tur omkring "søen" her til aften. -lækkert. Billeder her: 



























Jeg glæder mig bare til at fylde 18 år. - selvom der er grim dag på skolen, dvs. vi alle skal have grimt tøj på.....  men der skal lige overståes 4 afleveringer inden! :-)

onsdag den 20. april 2011

S-SK-SKA-SKAN-SKAND-SKANDE-SKANDERBOOOOOOOOOOOORG!

YEAAAH, endelig fik jeg taget mig sammen til at få billetten bestilt, og her er den så. - spørg liiiige om jeg elsker den- jeg glæder mig helt vildt! og nu er jeg sikret at komme med. Det bliver NICE!

tirsdag den 19. april 2011

Coco Chanel ♥



min nye coco chanel læbestift til 240 kr. pyha, det er dyrt.... men lidt forkælelse i ny og næ skader ikke vel? jeg nyder min ferie, håber jeg i også gør. God påske.

torsdag den 7. april 2011

Pyyyyh! Jeg har det hårdt.

I går var en virkelig lang dag! Selvom jeg kun var i skole i 2 blokke og det faktisk var ganske ok. -Da jeg kom hjem to jeg tre timer på arbejder, og derefter tog jeg lige en times svømning, selvom jeg godt vidste det meste af af en engelsk 5 timers aflevering lå derhjemme og ventede..... men jeg vil sige det svømning kvikkede, og jeg havde købt innocent smoothies (selvom det er dyrt er det helt sikkert alle pengene værd!) og røde hunde jeg hyggede mig med. Lige ind til kl. 00.12 hvor jeg lagde min stil ind på Lectio, og ja.. opgav nok lidt, måtte bruge mit frikvarter i dag på at rette den... I dag har bare været en træls dag, tog min mors madpakke, som i forhold til min ikke er god!!!!!!!! og skulle til tandlæge, de havde lavet en fejl så der stod jeg skulle der være 13.45 -jeg var der  13. 15 -for det står der på mit papir! men tænderne ser pæne ud, så der er ikke noget at komme efter.
4 blokke og efter den lange aften i går med knap så meget søvn, var jeg ret træt så har brugt min eftermiddag på at sove også havde min mor købt sushi(ja, det kan vi godt lide!) så lidt god blev dagen. Nu sidder jeg og laver en tysk oversættelse til i morgen, på 7 linjer, det er lige til at overskue... hvad der ikke er til at overskue er mit skema i morgen.
Min fysiklærer har lige smidt en 4. blog ind, selvom vi faktisk kunne have fri kl. 11.20, men nej, lad os ikke spilde vores fredag på så fjollede ting, så hellere have en friblok OG en 4. blok også på en fredag!!!!!!!!!
men lad os nu lige tilføje de positive ting, i morgen er det fredag, dvs. weekend, som vil sige HSG! So awesome. + Lenette, Julie og Tilia kommer hjem til mig før også drikker vi os en tår over tørsten + spiser pizza, efter HSG bliver det nok til en tur i byen og derefter hjem til Astrid. Så skal vi til modemekka i Århus, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til, og derefter lige en strøger, vi er alene hjemme ved astrid så vi må se om vi skal lave noget om aftenen- men kan mærke det bliver en NICE weekend. Ihvertfald god weekend til alle derude!