tirsdag den 2. august 2011

dansk sommer!



Sød lille ko.



Dansk sommer kan også være solskin, og det har det faktisk været lige siden jeg kom hjem igen, det er dejligt , men sad 5 timer ved kassen og har drønnet rundt i byen for at nå praktiske ting inden skanderborg og skolestart! -men når man kommer hjem er der da intet som Oero og mælk? hihi!

vejrudsigten for skanderborg melder regn- jeg beder til vejrudsigten kan tage fejl og vejrguderne er i godt humør....

Yellow.






Gul - farven der gør alle glade! -så hvorfor ikke have en neglelak, og når Chanels sommerneglelak (en af dem i hvert fald) er gule, så er den da ret oplagt? -jeg købte den på Mallorca- den er lækker at have, men den er altså ikke bedre end så mange andre, man betaler nok mest for mærket.. MEN jeg er glad! Solsikke billederne er fra min egen lille cykeltur langs landevejen, da jeg så et skilt med 11 km til Horsens, besluttede jeg mig for at cykle hjem igen efter en muslibar(ih jeg hygger mig!!)

jeg ønsker mig...

Custom Message Infinity Ring by donnaodesigns
kan købes her

Nu og forevigt. - det kan være kærlighed, venskab og alt andet.. denne ring er så smuk og til omkring 650 kr. kunne det være et godt ønske! (til JUL!) 

Mallorca






















Det har været en fuldstændig utrolig ferie - og det er egentlig ikke dejligt at være hjemme igen.. - det eneste gode er da lige at der er smukfest snart! jeg er begyndt på arbejde igen! efter at have levet det søde liv (uden bekymringer og en masse mærkeligt at tænke på..) er det ikke let at være tilbage, jeg har jetlag(sådan da) fordi jeg ikke kan vænne mig til DK igen. hey regn på skanderborg forresten! Men bikinilinjerne er da lagt..