torsdag den 30. juni 2011

Århus med søde Signe.

I dag, har vejret været lort - man skulle ikke tro det var sommerferie, men det er ok! for altså skulle på shopping med min veninde i dag i århus, rigtig lækkert fik købt en masse; se nedenfor! :-)











alle de lækre ting, elsker at fylde mit skab op med nye ting. :-) i morgen står den på rengøring, et smut i byen med A, så kommer J og så skal vi være sammen med nogle af pigerne, og så til fødselsdag! Ja! det bliver en OK fredag... :-DD ligesom det virkelig var en lækker torsdag!

onsdag den 29. juni 2011

Pari(s)

Min lillebror er netop hjemvendt fra sin tur til Paris - og ja, vi køber altid lidt til hinanden når vi er på sådanne ture, Mads havde købt et lækkert blåt tørklæde til mig og et lille skilt. (se nedenfor) jeg er vild med begge dele, han er nu meget sød! 
(det blå er tørklædet.) 

12 dage..

12 dage tilbage.. og så går turen til Mallorca, hvilket jeg glæder mig til. Først en uge med min familie, også ni dage med Astrid, yes - det er slet ikke dårligt! Ugen har været stille og rolig. I fredags var jeg oppe på skolen og servere for studenterne, åh den hue -den dag jeg får sådan en.... mm.. bagefter tog Nana og jeg i byen og mødtes med nogen drenge. -først Koks og derefter Hekken, til min store sorg havde Simon Kvamm LIGE været på Hekken da vi kom. FML! -ham ville jeg gerne have delt en øl med! nå, men vi hyggede os nu, og tog hjem da solen stod op.. (måske lidt senere) søndag var jeg hjemme ved Astrid, vi slog (skanderborg)teltet op og overnattede i de med de andre piger! rigtig hyggeligt, mandag var vejret kun lige til en strandtur og når ja, grill og hygge på stranden om aften. - åh jeg elsker de sene sommeraftener. Lige nu .. er kl. 00:34, jeg skal op og til Århus med min veninde Signe i morgen, ja det lykkedes mig faktisk at gå tidligt i seng, men vælger så at vågne halv 12 og er egentlig frisk nu. ØV!  Men glæder mig til shopping i morgen.
De dejlige damer. :-) 

onsdag den 22. juni 2011

SOMMERFERIE!

oh yeah! Efter AT årsprøven var det rart ENDELIG, for alvor, at få sommerferie. Og i dag- mærkede jeg lige "sommerferiefornemmelsen" i maven. :-)
Jeg fik 10 i AT, og ja. - jeg er pisse glad eftersom det omhandlede fysik, (mest) men alligevel. :)
I dag var jeg oppe og se min veninde blive student, med et 12 tal i huen- flot! -og senere chill med Maria! :)
Gave fra mig selv, til mig selv. 199 kr. H&M 

Smukke Julie, student- tillykke! :)

VED VANDET. 

Søde. :) 

lørdag den 18. juni 2011

De 3 A'er! :-)

Aarhus, Aros og alle de dejlige piger! :-)
Tirsdag var vi på shopping i Århus, og jeg fik taget nogle skønne billeder, senere tog vi på Aros, op i det nye Rainbow Panorama, hvilket kan anbefales!
TAKE ME TO THE CANDY SHOP! 

Pigerne; Lenette, Julie, TIlia, Amalie, Pham og Gold, Aarhus. 

Jeg, Pham og Tilia, Monki, Århus

Tilia, Aarhus

Sunset, Aarhus

HAHA!, Aarhus

Lenette med piercing mand. 

Rainbow Panorama, Aros

Aros

Jeg, Aros

Aros

Tilia, Gold og jeg, Aros

Tilia, Aros

Aros

bedste ting på vej hjem..
Det med læseferie, har sgu været ganske ok! Indtil jeg skulle til at læse... AT mandag, spændende!

mandag den 6. juni 2011

ready for SKANDERBORG

åååååh jeg kan bare snart ikke vente mere, har lige købt MUSTHAVE sættet, ifølge mig. - og ja, måske lidt luksus agtig, men travelsæt fra Lancôme. creme, make-up fjerner, mascara og parfume(Treson- in love(fik den i stor størrelse af min veninde og jeg ville ikke kunne undvære den i en uge. :)))
Travel sæt. 5 ml. 5 ml. 10 ml. og 15 ml. 


Julie og nyt tøj. :-)

Kjole H&M 179 kr. 
Kjole Asos 140 kr. 
Cardigan H&M 79 kr. 
Cardigan Only 100 kr. 
I dag har jeg hygget med Julie i byen, så fik man da lige brugt en masse penge... men kun på lækre ting. :-) hæ! ellers har vi bare slappet af, og lige nu er hun til træning - men kommer tilbage halv ti, til stand up og vandmelon. :-) ps. startede dagen ud med halvanden time "stram up" i DGI, fressh siger jeg bare. :)

søndag den 5. juni 2011

Kære løbesko...

...I har dælme gjort det godt denne uge, 5 x fitness og ja, en løbetur på 5 km på en uge! Det er virkelig over standarden for mig, så jeg er tilfreds med mig selv. Det har været nogle skønne solskinsdage, men jeg hører bare ind over den uheldige gruppe der bliver virkelig solbrændte når jeg ligger i solen..... så jeg er RØD! håber alle har nydt solen ligeså meget som jeg.
ps. skoene er Nike free 3.0 til 800 kr. i butikkerne, kan dog findes billigere på nettet (loebeshoppen.dk) og jeg anbefaler dem helt sikkert.

fredag den 3. juni 2011

solskin.

Solen har sat sit præ.. på min ryg, just love it! :) er desværre blevet MEGET rød. nå, men aftenen blev brugt på at hygge med familien, grill og asti!;)
Skål i solskin og Asti.