torsdag den 7. juli 2011

Flowers...





Blomster i haven. sommer, sol og blå himmel. Jeg elsker det! :)
Girls Night Out i går var FEDT, vi hyggede og i dag cruisede vi i Lenettes bil til stranden, med nedrullede vinduer og høj musik. - Jeg er helt vild med at have sommerferie! 5 dage til Mallorca! WHAT THE FUCK?

onsdag den 6. juli 2011

Girls night out

Om lidt kommer pigerne, også skal vi ellers hygge og i byen i aften. Det bliver godt!

- nå, men har altså gjort dagens gode gerning, har meldt mig ind i Unicef! :)

tirsdag den 5. juli 2011

Blond is the new black..

spontant farvede jeg lige mit hår endnu lysere i går. Det er første gang jeg har farvet hele mit hår, men det gik godt - jeg brugte det mouse man kan få - og det kan anbefaldes, let at putte i og let at få ud..
Ellers nyder jeg bare ferien, med sene sommeraftener, cykelture og nogen søde piger. I dag har jeg været i Juelsminde med min mor, rigtig hyggeligt. -cruise på landevejen med Rasmus Seebach strømmende ud af højtalerne! hahaha. 7 dage til Mallorca - WHAT THE FUCK?

lørdag den 2. juli 2011

unik t-shirt.

mit hår sidder grimt, og mine lår ser virkelig sjove ud, - men det er også mere t-shirten i skal se. Da det er meget in med t-shirts med print og jeg elsker dem, hvorfor ikke få lavet en som ingen andre har. - Jeg har fået lavet denne med min veninde og jeg på, jeg fik også lavet en til hende, fordi jeg skal til Mallorca med hende. - billedet der på er taget i slutningen af august og er fra sidste år(se det lettere neden uden) - personligt, er det mit ynglingsbillede af hende og jeg, mest fordi jeg ved hvilken god weekend der ligger bag det billede og fordi hun bare er fantastisk! Hun er der altid, også selvom jeg er lidt af en nar en gang i mellem, meeen det er vi vidst alle? men hvad skulle vi dog gøre uden veninder. Jeg har givet 40 kr. + moms for to t-shirts (den ene var gratis) også 66 kr i forseendelse fordi jeg gerne ville have den skulle komme inden for to uger. Den er lavet ved Vistaprint.dk - selve kvali af blusen er ok, den er lidt tyk men lækker når man har tømmermænd eller bare skal slappe af.
Motivet på t-shirten, Astrid du er helt sikkert den bedste. 

mit ønske.

Jeg ønsker mig denne bog, hvor der er 50 meget kendte billeder i, der er beskrevet- jeg tror den er super flot, og meget spændende. - og ja, den orange bogkant ville også være flot at have til at stå fremme. hihi!
I går var jeg til fødselsdag, vi faldte i søvn kl. halv 5, så har brugt min dag på at sove.. lækkert! :-)) Klovn boksen var virkelig et hit i dag. hihi!