torsdag den 31. marts 2011

ENDELIG!

SÅ blev det løningsdag... jamen lad os bruge en masse penge så!

Selvfølgelig skulle der købes de korte converse, i sort. åååh jeg elsker dem!:-) -nu skal der lige betales 900 kr. til Skanderborg, får resten i fødselsdagsgave, det er niiice! ;-)

tirsdag den 29. marts 2011

Kassedame

Så! Nu er jeg officielt startet på mit nye job som kassedame i Bilka!  Faktisk ok!:-) glæder mig til fredag til en hel vagt!:p og jeg har igen ny i job skilt på, så er kunderne også bare lidt sødere!:-)
Billedet vender skæv fordi jeg har brugt min mobil til at blogge med, så kan man(jeg kan hvertfald) ikke vende det om. Forresten møde sent i morgen og to blokke, mmm:i


mandag den 28. marts 2011

21 days!


De 21 dage er ovre, jeg har næsten ikke brokket- jeg har blogget(næsten hver dag) og jeg smilede lidt mere end normalt.. -men hey! jeg tror faktisk bare at det er fordi det er blevet forår, solen skinner og det meste bare er lækkert at jeg er i sådan et humør. 
selvom mit "projekt" er færdig nu, så vil jeg stadig blive ved at blogge. 
Her et par billeder fra i går ved Hous Odde Strand, det blæste ret meget så det var ret  koldt. 
Men nu regner jeg med at være brokfri, bare en smule. :)

Fedt!

Jeg har fået en app på min telefon så jeg kan blogge direkte fra den.:-) det er da ok nice!
Billedet gør mig glad og i forårshumør:p


søndag den 27. marts 2011

sun(ny)day!

Solen skinner, jeg har sovet længe. Det er bare lækkert!!!!!:) Jeg har haft en rigtig lækker uge + forlænget weekend. Her er nogle af købende fra Århus:
kjole fra Monki 80kr. 

Ring m. sten fra H&M 39,95kr., ring i bronze fra Monki 50kr.
fjerørering fra Rosie & Roses 80kr., fake stretch 120kr. 
Gode ting og sager! :-) næste uge ser lækker ud, 2 dage med 2 blokke -og 3 dage med 3 blokke, + 3 dage møde sendt. her er absolut ingenting at brokke sig over. :-) 
I dag skal jeg hjem til Astrid, men først skal vi lige op og se med Nana og Pernille lave gymnastik med Jelena. :-)  + jeg låner lillebrors kamera, så der bliver nok fyret et par billeder af. :)

lørdag den 26. marts 2011

Forlænget weekend. -det er helt ok!

Forlænget weekend, mums hvor har det været L-æ-k-k-e-r-t! Har slet ikke haft tid til at blokke! Tog på arbejde, ja, min sidste vagt i Bolig/sport-(det kommer jeg til at savne!!) i torsdags efter skole, og derefter tog jeg hjem til Julie med Pham, vi hyggede, så film og spiste chokolade, McFlurrys og Phams hjemmebagte hindbær snitter. Fredag tog vi toget til Århus med Lenette, Pernille og Tilia- det var hyggeligt! :-) Fredag aften så Pham og jeg x-factor finale, hvorefter vi smuttede i byen. NICE var det. I dag har vi sovet og ligget i sengen til kl. 15, det var ok dejligt. -men om vi havde det heeeelt godt, det ved jeg ikke- jeg havde(har) ikke i  hvert fald. :-)   Nu vil jeg spille Bingo Banko med familien. :-))) 

klar til x factor. :-) 

klar til byen. 

tirsdag den 22. marts 2011

ain't no sunshine when you're gone.

folk snakker så meget om forårsforelskelser, det tror jeg ikke rigtig på... vil ikke sige det med kærligheden går bedre. Men at man bliver gladere når solen skinner det passer! - og ååårh hvor var det skønt i dag, skulle cykle ud til min veninde, for foregik ved vandet i cardigan, med medvind og solbriller åååh jeg elsker når det er godt vejr!:-)
-men der er masser af sunshine, så overskriften passer faktisk ikke... den er der bare fordi ordet sunshine indgik, og egentlig er der heller ikke så meget sunshine nu, fordi det er ved at være nat. hæhæ:-)  men nu vil jeg sove- 2 blokke i morgen, årh en lækker uge jeg har mig!
Love,Love,Love. 

mandag den 21. marts 2011

kage...

jeg har drømt om kage... nu har jeg lyst til kage........ og har haft det siden jeg vågnede!:-)
skulle lave forsøg i fysik i dag- og jeg forstod det faktisk i dag! YES!;)
Ku' så godt. :-)

søndag den 20. marts 2011

I ♥ the camera!

Just have fun!! 
GOOO GREEEN. 

Stilletoes! :*

Sunny dayyy...
MIG,MIG,MIG,MIG,MIG,MIG,MIG..... 

FORÅÅÅÅÅR! :-)

-der skal selvfølgelig gøres forårsrent, og pyha! værelset fik en tur, div. plakater revet ned, så nu er det hele også mere lyst at se på.... og skoene, blev der også lige ryddet op i.
Jeg har leget lidt med min lillebrors kamera, kan ikke vente til jeg selv får fingerne i sådan et. her er nogle af billederne(som også er blevet redigeret i):





                                                          -Hvad kan man sige, andet end:
                                          

lørdag den 19. marts 2011

jeg ser virkelig frem til.....

én uge, 10 blokke, en friblok - og en fridag(fredag) - hvor jeg skal til Århus med pigerne! Det bliver godt. 
I dag- har faktisk ikke været en særlig god dag- og hvis jeg måtte ville jeg brokke mig en del, det har været hårdt på arbejde. sikke jeg HADER at stille gardiner på plads.!!

(billede mangler lige i dag..) 

fredag den 18. marts 2011

WEEKEND!

PYH! en lang, men faktisk slet ikke dårlig uge er nu ovre! - og træerne er ved at springe ud.. SÅ er det forår. Jeg skal arbejde i morgen 9-18.15(MMM!), arbejdede også i dag- og nu har jeg kun 4 vagter tilbage i Bolig/Sport i Bilka- så skal jeg sidde ved kassen. Hæhæ! :-) GOD WEEKEND!
årh ville ønske jeg selv havde et kamera så jeg kunne tage så dejlige billeder!:)

torsdag den 17. marts 2011

torsdag.

missede vidst nok liiiige onsdag- men sov dagen væk + jeg var oppe og svømme, helt klart det bedste! :-)
I dag aflyste vores samfundsfagslærer lige 4. blok - SÅ lækkert, lektier til i morgen var der ingen af- de var i hvert fald lavede, så kunne da lige snuppe mig en goooood lang lur igen i dag. Til aften var jeg med mit drama hold inde og se teater - "Den Indbildte Syge" - det var ok! langt bedre end de andre i hvert fald. I morgen skal jeg til tandlæge!!!!!! :( + jeg skal arbejde, har kun 5 vagter tilbage i Bolig/Sport: fredag, lørdag, mandag, onsdag og torsdag! -pyh det bliver helt trist, men så skal jeg jo ned og være kassedame! ;) hæhæ

"Den Indbildte Syge" -lige det billed det kunne blive til i dag. ;) 

tirsdag den 15. marts 2011

Ben and Jerrys

Ben & Jerry's - Cookie Dough, glæder mig til at guffe det med Astrid senere i aften- også lige en spansk gyser....... Det bliver en god og usund aften. 

søndag den 13. marts 2011

sunday - not a sunny day!

Kinder Milk-Slices <3
På trods af regn og gråt vejr, så har det faktisk været en god dag i dag, var sammen med A, vi var i Fakta og handle...hyggeligt! :-) hæhæ ellers har vi bare chillet, været kreative med nogle øreringe, som ikke skulle være sølv længere. -neglelak KAN gøre underværker.
Stakkels trist hund der stod ved Fakta.....

lørdag den 12. marts 2011

cafémad på ti minutter....

I dag skulle jeg hjælpe til et stævne med min gamle svømmeklub, men da jeg allerede skulle kører hjemme fra klokken 5, måtte jeg spise noget hurtigt og let... det blev frisk pasta med tomatsovs. -mmm.. det tog ca. ti min at lave, og det var så lækkert! Men jeg vil gå i seng nu, er simpelthen så træt efter at have svømmet- motionen er ikke hvad den har været, men bedre end forventet. :-) 

torsdag den 10. marts 2011

teater og torsdag.

LANG dag... men god dag, tog bussen hjemme fra kl. 9.17, og ja var hjemme igen kl. 21. 30 ca... fra kl. 15 -slut, stod den på teater med røde næser med drama holdet. -Vi spiste lækkert mad i pausen, så det kvikkede lidt op. I  morgen skriver jeg ikke, da jeg skal til Café på skolen, og hjem til søde Pernille efter. -såååå GOD weekend der ude! :-)
klovne næse!

onsdag den 9. marts 2011

New stuff in town! :-)

top 99 kr. H&M
Taske 129 kr. H&M 

møde sent i dag, men måtte cykle af sted i regnvejr - men det er stadig bedre end sne! sidste blok med drama, vores hold er klar til forestilling i kirke i morgen, det bliver en lang dag.... fra kl. 15.00-22.00 drama, også først skole (men får lov til at sove længe endnu en gang. loooovely!!) -sluttede forresten dagen af i går med at se "How to lose a guy in 10 days." -sød, sød, sød... 
tjek mine nye ringe, lige bestilt i matematik timen, glæder mig til postmanden kommer dem!
Asos 97,55 kr. :-) 


tirsdag den 8. marts 2011

tirsdag. second day.....

2. dag af mit projekt er så småt ved at være ovre, - og det går stadig ok! Har arbejdet 5 timer, pt. er jeg i gang med fysik afl. til i morgen (flot Emilie) -men hvor er jeg NICE, at jeg lige havde en bundskraber slik tilbage fra biografen i går til at holde mig kørende på. :-) Skal møde længe i morgen- skønno, godnat til alle og god arbejdslyst til mig!

Going out on a monday night.

Cardigan, nederdel og top - H&M 
Halskæde Monki- 60 kr. 
Ja, vi skulle jo i Biffen og se Alle for én- kan helt klart anbefaldes! - vi skulle have spist sushi, men da stedet ikke var så hyggeligt igen tog vi på Quist Grammafon og spiste lækker mexicano kyllingeburger. ( ved godt billedet ikke er det bedste!)

mandag den 7. marts 2011

Sol og forår! :-)

Der er intet bedre end når sneen er ved at smelte og vintergækkerne kommer frem... og garderoben skal skiftes ud!
nedenunder ses to nye bluser i pastelfarver til foråret. LÆKKERT! 


-begge til 80 kr. fra H&M

-Det bedste i dag er at min tysk stil nu er klar til i morgen, og det ALLER bedste er jeg skal med kusine Siller ud og spise sushi og i biffen og se Alle for én.
Det tyder på en rigtig god mandag, en skøn start på ugen. 

søndag den 6. marts 2011

denne blog.....

Ja, kort sagt -så står det jo i beskrivelsen hvad det er det hele går ud på. -men jeg er irriterede over at gå og være sur og træt hele tiden, derfor vil jeg hver dag ( fra d. 7/3 - 28/3) ikke brokke mig, OG jeg SKAL skrive en god ting ind hver dag. +lægge et billede ind hver dag. -og grunden til tidsperioden er sådan, er fordi jeg har hørt man skal bruge 21 dage på at stoppe med sine dårlige vaner.... derfor regner jeg med at jeg om 21 dage, er et glad og brokfrit menneske... I'm looking forward to it! :-) 
-for at starte med én god ting, har jeg haft en god weekend, og er for første gang i lang tid ready for monday, - tænk hvis man skulle hade ALLE mandage? så ville man hade en syvende del af ens liv, det er også ret trist, ikke? 
-men jeg har langt om længe fået skudt et hul i "toppen" af det øre, og av hvor gjorde det ondt- men hvor var det bare det hele værd!