tirsdag den 31. maj 2011

los oprydning! :-)

Har lige smidt en hel sort sæk væk... min garderobe er smuk nu.. glæder mig helt til at finde tøj i den + fylde en masse nyt i det. (snart) Desuden har jeg købt ny bikini i dag.

søndag den 29. maj 2011

Hygge lørdag..

Efter en laang, lang arbejdsdag var det godt at komme hjem og hygge med sin lillebror og kusine.
frugt.

Jeopardy Junior

Jeopardy Junior 

Is med krymmel. mm.. :i 
ps. jeg vandt over både min lillebror og kusine i Jeopardy Junior
pps. de er begge 14! :)

lad os mixe og blende!

Jeg har aldrig været særlig gode venner med vores blender, mest fordi jeg har troet at den ville være svær at rengøre... men det er den jo ikke, så nu laver jeg smoothies, og iskaffe i store mængder.
Iskaffe.

Ting til Iskaffe; 
  • ¾ dl kold espressokaffe eller stærk kaffe
  • 1 tsk farin
  • 6 store isterninger
  • 2 dl kold minimælk
  • 1 sugerør

smoothie

Jordbær/banan smoothie. 

søndag den 22. maj 2011

summer in...


Så er der købt sommertøj, kjolen er fra Only til 259,95 kr. og sandalerne til 400 fra Bianco! :-)
Var et smut i vejle i går med min mor og far, og i byen i går aftes, det var en lækker dag!

fredag den 20. maj 2011

Back to NYC!

starbucks og Vogue, ligesom den gang i New York, kunne godt lige en tur der over! 

Velkommen (læse)ferie!

Læseferien er nu skudt godt og grundigt i gang! AT2 er knækket, resultatet kan diskuteres.. meeen.... det er ovre, og der er jo en chance til. 2 årsprøver også er der for alvor ferie! :-) mmm..

onsdag den 18. maj 2011

music...

min ukulele.



akkorder til Hey Soul Sister......
Fedt, fedt, fedt.. endelig kom ukulelen! Har øvet mig på akkorder i dag, og tjaa... der er jo et stykke arbejde foran, men rom blev heller ikke bygget på én dag! :-) I morgen får jeg (læse)ferie, med kun to årsprøver tror jeg liiiiiige at jeg overlever, får måske allerede sommerferie den 31. maj! :)

mandag den 16. maj 2011

Fy-fucking-sik.

Vores kære AT forløb lakker mod ende, og det samme gør året. Næste år er jeg ikke putte mere! Det er ret wiiiild! nå, men tilbage til AT, vi har trukket vores hovedemne, og ja. selvfølgelig trak vi fysik. århårhårh, så der skal arbejdes de næste par dage! Nå, jeg har været kreativ i weekenden, fået min fødselsdags elg hængt op og alle mine fine rammer + lavet plads til mine neglelakker(i dag måtte jeg lige købe en ny fordi jeg syntes det med fysik var så synd for mig, så essie Matte about you, står nu også blandt min neglelakker!)



søndag den 15. maj 2011

ukulele!

Jeg har lige bestilt en ukulele!! Har altid gerne ville lære at spille guitar, men en ukulele er bare så meget lettere at tage med rundt. Her er et billede, som søde Tilia tog i fredags hvor jeg spiller på hendes: 

lørdag den 14. maj 2011

A grey day...

I dag regner det, det er lidt en trist dag! Men senere kommer Iris og Louise, og så skal vi til fest ved Anne! :-) Det bliver læææækker. Jeg vågnede i morges og startede dagen med at snakke i telefon med Astrid. Det har man altid brug for:)

fredag den 13. maj 2011

AT2-renæssancen....

Jeg har AT2, et forløb hvor man kobler fag sammen, i denne omgang er det; engelsk, drama og fysik. -og emne er renæssancen, egentlig er det et meget spændende emne, og gik ind til det med et vildt gå på mod. men efter første blok i går og et 30 sider langt diashow i fysik, så forsvandt gnisten lidt, må jeg ærligt indrømme. I går fik vi også årskarakterer, ja. -der er et par stykker der kan laves om på, og arbejdes med og det er jo godt nok. Så er der fx. mundt. mat. som jeg fik 10 i, fuuuuck det er jo nice, mig som stinker til mat. hæhæhæ. Men i går modtog vi også vores bestilte Essie neglelakker, 4 for omrkring 200 kr.. så nu har jeg efterhånden en OK samling, desuden købte jeg et par sko, fordi jeg manglede nogle at have på til konfirmation på søndag! Åh! jeg har lige været i parken med Tilia og Maria, søde piger, det var så hyggeligt!
De nye. 

My collection. 

Essie. 

New shoes. 
To be or not to be.... 

mandag den 9. maj 2011

On the stage...






Lige et par billeder fra dagens forestilling, endelig er det ovre, generalprøven gik af lort, men da det var for real var det for godt, og vi gjorde det suuuper! Jeg er så glad og lettede nu. Tak for en god optræden, Astrid. I morgen er der idrætsdag, og derefter skal jeg hjem til A... 

søndag den 8. maj 2011

takker og bukker for en nice weekend.

Det hele startede fredag, jeg tog hjem fra skole, sov og gik i bad- og derefter tog jeg over tog til Tilia, hvor Maria og Pernille også var. Vi gjorde os klar til årets sidste HSG, drak en smule og spiste mega god mad! mmmhm.Rave-HSG'et var alt, alt for NICE, alle var pyntede med knæklys og seje selvlysende ting, vi havde selv selvlysende neglelak på(farven er afskyelig, og jeg har selvfølgelig ikke noget neglelakfjerner!!! FML..) så havde jeg også på min arm med neglelak malet et hjerte- det var en god ide efter et par slurke små blå! men lørdag brugte jeg med Astrid på at øve vores drama stykke igennem, og nåår ja, på at have ondt i div. muskler i kroppen efter at have fyret nogle svedige dansemoves af på dansegulvet! da jeg kom hjem fik vi god mad og hyggede med familien uden for i det gode vejr. :-) I dag har jeg lige været på arbejde et par timer og min lillebror har lige øvet mine replikker en gang igennem med mig. hååååber jeg er klar på i morgen, uh jeg er nervøs! Billeder fra weekenden: 
fra v: Maria, jeg, Tilia og Pernille, dejlige piger. :) (t's billede) 

Min hundi. 

Solbriller i solen. 

Min skøre bror. :) 

torsdag den 5. maj 2011

YES!

Der var lige en der tog min vagt. Så nu kan jeg alligevel komme 100% med til HSG, og være sammen med de søde piger inden, NICE!

suk.

Suk suk suk.. i morgen aften er der det sidste HSG, hvem har købt billet og hvem kan ikke få byttet sin arbejdsvagt væk, på trods af 71 kollegaer? ØV MIG! nå, men jeg må komme senere.. i pinlig ædru tilstand.. Nå, men hvis vi lige ser bort fra det har jeg haft to rigtig gode dage i går med Astrid efter arbejde, årh hvor var det længe siden vi havde været sammen. i dag tog jeg spontant med Maria og Tilia til Århus, lækkert lækkert!
Uanset hvad, så er du bare den bedste. 

Rhinsten

KREA

KREA

SMART Phone! :-)


Århus pigerne, i er så søde tøser.
 Hvad jeg har købt i Aarhus:
Monki 280 kr. 

Øreringe 25 kr. ringe 40 kr. H&M

Top 129 kr. H&M

taske 80 kr. Monki

T-shirt 150 kr. Weekday.


tirsdag den 3. maj 2011

today

Dagen starter sådan set meget godt, men da jeg så får fri er min telefon væk og det regner helt vildt- det er jeg bare typen der bliver rigtig sur over... derfor smuttede jeg i byen brugte nogle penge og humøret var oppe især efter mit spejlrefleks. og nu har min veninde lige fundet min mobil, så alt er godt. -jeg har naturligvis leget lidt med  det, så her er der et par billeder:
Ny indkøbte Nilens jord ting + solskinspudder fra pigerne

Parfume fra min bedsteveninde. ♥ + den nye 4D Loreal mascare 

Kristian Vedel fugl - fødselsdags gave

knægerække elg. 

Shorts fra Vero Moda 100 kr. + bælte 100 kr. 

 ♥Essie


Oprydning i make up!

Børste beauty.